IMG_0221 square.jpg

Esmée Franken

fotograaf & marketeer

 
Separator.png
 
 
 
 

Esmée Franken

Haar levendige foto’s, sprekende stijl en jarenlange ervaring maken Esmée Franken (1991) tot een geliefd en veelgevraagd mode- en lifestylefotograaf. Verhalen vangen in beeld kan ze namelijk als geen ander. Ook conceptueel denkt deze creatieve duizendpoot vaak met haar opdrachtgevers mee. Omoda, Libelle, Miss Etam en De Hypotheker – om er maar een paar te noemen.

Naast fotograaf is Esmée fulltime levensgenieter en parttime reisfanaat. Tijdens haar reizen haalt ze energie uit het ondersteunen van lokale doelen. Ze richtte daarom twee jaar geleden haar eigen lifestylemerk op. Met Wander to Wonder hoopt ze vrouwen te inspireren eerlijke en bewuste stijlkeuzes te maken. Tien procent van de opbrengst gaat naar wereldwijde goede doelen projecten die ze met zorg selecteert en soms ook persoonlijk bezoekt.

En alsof ze het nog niet druk genoeg heeft – iets met duizend-en-een mooie ideeën – lanceerde Esmée recent het concept ‘The Capture Café’. Een bruisend (online) clubhuis voor en door creative professionals en aanstormend talent. Een plek om te werken, sparren, creëren en gebruik te maken van elkaars talent.