The Big Fat Office Make Over ☆ #2 Schilderen

Leuk dat je deze post hebt aangeklikt! In deze reeks, die ik The Big Fat Office Make Over noem, neem ik je mee in de totale make over van mijn werkplek.

Van hooizolder naar Capture Café
Degenen die mij al langer kennen, weten misschien dat ik voorheen in mijn kantoorruimte woonde. Deze plek, voornamelijk bestaande uit hout, is onderdeel van mijn vaders’ ouderlijk huis en deed vroeger dienst als hooizolder. Inmiddels hebben velen familieleden en vrienden hier tijd doorgebracht en is het een bron van waardevolle herinneringen.

Chapter II
In deze tweede aflevering van The Big Fat Office Makeover gaan we verder met het schilderwerk. De laatste keer dat die muren een likje verf zagen is misschien al twintig jaar geleden. Je kunt je er dus vast iets bij voorstellen hoe nodig is het is. Een samenvatting van het proces en het resultaat zie je in onderstaande video. Leuk als je me wilt weten wat je van deze video en make over vindt!

Heb je aflevering 1, waarin de dakramen worden geplaatst, nog niet gezien? Je bekijkt hem hier.


Benieuwd naar de rest van de make over? Volgende week donderdag verschijnt aflevering 3! Daarin ga ik aan de slag met het inrichten van de werkplek.

Videomontage door Jill Menkehorst