The Big Fat Office Make Over ☆ #1 Dakramen zetten!

Leuk dat je deze post hebt aangeklikt! In deze reeks, die ik The Big Fat Office Make Over noem, neem ik je mee in de totale make over van mijn werkplek.

Van hooizolder naar Capture Café
Degenen die mij al langer kennen, weten misschien dat ik voorheen in mijn kantoorruimte woonde. Deze plek, voornamelijk bestaande uit hout, is onderdeel van mijn vaders’ ouderlijk huis en deed vroeger dienst als hooizolder. Inmiddels hebben velen familieleden en vrienden hier tijd doorgebracht en is het een bron van waardevolle herinneringen.

Chapter I
In deze eerste aflevering van The Big Fat Office Makeover gaat een lang gekoesterde droom van me in vervulling, er worden namelijk maar liefst vier (!) grote dakramen geplaatst. Hoe dat in zijn werk gaat en wat het resultaat is, zie je in onderstaande video. Benieuwd wat je ervan vindt! Dit kun je me in een reactie onder deze blogpost laten weten.


Benieuwd naar de rest van de make over? Volgende week donderdag verschijnt aflevering 2! Daarin gaan we aan de slag met het schilderwerk.

Videomontage door Jill Menkehorst